Siirry sisältöön

Hinnasto

Toimistomme oikeudellisten palveluiden hinta kokonaisuudessaan riippuu toimeksiannon laadusta ja laajuudesta.

Laskutamme pääsääntöisesti palveluistamme tuntilaskutukseen perustuen 220 euroa tunti + arvonlisävero 24 %.
Selvitämme aina toimeksiannon alussa asiakkaan mahdollisuudet saada maksutonta oikeusapua tai kustannusten korvaukset oikeusturvavakuutuksesta.

Noudatamme Suomen Asianajaliiton palkkio-ohjetta.

Erilaisten asiakirjojen kuten testamentin, avioehdon, osituskirjan, lahjakirjan sekä edunvalvontavaltuutuksen laatiminen alkaen 220 euroa + alv 24 %.

Perukirjoitusasiakirjan laatiminen ja perunkirjoitustilaisuus alkaen 500 euroa + alv 24 %.

Kehotamme ottamaan rohkeasti yhteyttä toimistomme lakimiehiin ja kysymään hinta-arviota juuri Teidän asianne hoitamiseen.

Tarjoamme maksuttoman alkuneuvonnan (15 min), jonka aikana kartoitamme oikeudellisen avun tarpeellisuuden ja laajuuden.

Oikeusapu

Oikeudenkäyntiasioihin on mahdollista saada kokonaan tai osittain maksutonta oikeusapua, mikä tarkoittaa sitä, että oikeudellisen avustajan käyttämisestä aiheutuneet kustannukset maksetaan valtion varoista.

Oikeusapua on mahdollista saada maksutta, mikäli henkilön kuukausittainen käyttövara (nettotulot vähennettynä asumis-, elatus yms. kustannuksilla) alittaa 600 euroa. Lisää oikeusavun perusteista osoitteesta: https://oikeus.fi/oikeusapu/fi/index.html

Oikeusturva

Monilla ihmisillä on osana vakuutuksiaan oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisen avustajan käyttöä oikeudenkäyntiasioissa. Oikeusturvavakuutus on usein osana kotivakuutusta. Myös yritysten vakuutuksiin saattaa sisältyä oikeusturvavakuutus.

Vieritä ylös