Siirry sisältöön

Esittelyssä uusi lakimies

Olen Laura Aaltonen ja olen valmistunut Lapin yliopistosta vuonna 2016 ja olen ollut Viinikkala & Ylikoskella töissä muutaman kuukauden ajan avustavana lakimiehenä kesällä 2017. Tämän jälkeen olen tehnyt vuoden verran töitä tamperelaisessa asianajotoimistossa, jonka jälkeen palasin hetkeksi takaisin Pohjois-Suomeen ja Kemiin suorittamaan tuomioistuinharjoittelua. Sain varatuomarin arvonimen elokuussa 2019 ja olen elokuun alusta lähtien työskennellyt Viinikkala & Ylikoskella lakimiehen tehtävissä.

Vapaa-ajallani harrastan ensiaputoimintaa sekä yritän lieventää toimistotyön haittoja liikkumalla. Ilmeisesti myös jääkiekon seuraaminen on erittäin suotavaa Raumalla.

Toimistomme on perinteinen pieni asianajotoimisto, joka hoitaa sekä yksityishenkilöiden ja yritysten toimeksiantoja laidasta laitaan. Oma mielenkiintoni kohdistuu erityisesti rikos- perhe- sekä perintöasioiden hoitamiseen. Itseni lisäksi yrityksessämme toimii noin 20 vuoden kokemuksella varustettu asianajaja ja yhtiön omistaja Raine Ylikoski. Muutaman kuukauden työskentelyn jälkeen voin sanoa, että olen ollut erittäin tyytyväinen ratkaisuuni muuttaa Satakuntaan ja Raumalle, vaikka lähteminen pohjoisesta oli vaikeaa. Toimistollamme on hyvä työilmapiiri ja hoitamani jutut ovat olleet mielenkiintoisia. Välillä ilmenee ongelmia ymmärtää paikallisten vahvaa murretta mutta siitäkin on joka kerta selvitty.

Kiva kun kävit uusilla nettisivuillamme! Ota rohkeasti yhteyttä, jos voimme olla jotenkin avuksi!

Laura Aaltonen

Vieritä ylös